Trädgård

I båda våra butiker hittar ni vår trädgård/utedel där vi bjuder in er kunder till en oas utav olika växter och blommor, majoriteten utav dessa odlar vi dessutom själva i vår plantskola och handelsträdgård som ni kan läsa mer om på sidan odling.

Från ungefär mitten på mars till slutet på oktober har vår trädgård öppet med ett gediget utbud av perenner, rosor, rhododendron, buskar, träd, fruktträd, bärbuskar och säsongsblommor.

Vår trädgård är ständigt levande och utvecklas och förändras kontinuerligt, nya produkter, växter, dekorationer och tillbehör knackar ständigt på dörren och nästan ingen dag är den andra lik hos oss på Norells trädgårdscenter.

Självklart har vi några tips och trix att dela med oss av här på hemsidan och vi har även listat några ”favoriter” här till vänster i menyn.

Norells vill säga

Helst av allt välkomnar vi dock in er till oss i butikerna för ett personligare möte och en blomstrande upplevelse utöver det vanliga.

 

Något ni saknar?

Tveka inte att höra med någon i personalen.
Kanske är just det på väg in i butiken eller så kan vi se om vi kan få tag på just det ni letar efter. Skärmavbild 2021-04-23 kl. 15.00 1(8)