Hos våra trädgårdsbutiker i Hacksta och Hökåsen hittar du allt för din trädgård

TRÄDGÅRD

aliaksandra-tsernetskaja-1HPmDiU7v80-unsplash (1)

Allt för din trädgård

I båda våra butiker hittar ni vår trädgård där vi bjuder in er kunder till en oas utav olika växter och blommor, majoriteten utav dessa odlar vi dessutom själva i vår plantskola och handelsträdgård som ni kan läsa mer om under odling.

Vi kompletterar också med växter odlade från lokala leverantörer. I övrigt tar vi in växter som är svenskodlade i möjligaste mån då vi med säkerhet vet att de har rätt förutsättningar och är anpassade för vårt klimat, detta innan vi vänder oss till våra grannländer och Holland.

Från ungefär mitten på mars till slutet på oktober har vår trädgård öppet med ett gediget utbud av perenner, rosor, klätterväxter, rhododendron, buskar, träd, fruktträd, bärbuskar och säsongsblommor och mycket mer.

Vår trädgård är ständigt levande och utvecklas och förändras kontinuerligt, nya produkter, växter, dekorationer och tillbehör knackar ständigt på dörren och nästan ingen dag är den andra lik hos oss på Norells trädgårdscenter.

Självklart har vi några tips och trix att dela med oss av här på hemsidan och vi har även listat några ”favoriter” här längre ned.

Få personlig service​

Välkommen in till oss i butikerna i Hacksta och Hökåsen för ett personligt möte och en blomstrande upplevelse utöver det vanliga.

Ett besök till Norells Trädgårdscenter ska vara en trevlig och gemytlig utflykt för hela familjen, i vår butik finner ni spännande fåglar och fågelburar samt olika sorters fiskar i dammarna.

Undrar du över något?​

Tveka inte att höra med någon i personalen. Kanske är just det på väg in i butiken eller så kan vi se om vi kan få tag på just det ni letar efter. Vi har förmånen att kunna erbjuda beställning av växter där vi tar hem exakt det du önskar till just dig.

Slider2

MER FÖR DIN TRÄDGÅRD