Vi hjälper dig designa din trädgård

TRÄDGÅRDSDESIGN

Norells – 20

Designa din trädgård

Visste ni att vi har äran att kunna erbjuda er den fantastiska hjälpen med att skapa just er drömträdgård från skiss till verklighet?

Hos oss kan du boka ett personligt möte med vår egna trädgårdsdesigner som har ett gediget kunskapsförråd när det kommer till växter, zonindelning och rit- och designerfarenhet.

Vi ser över hela sammansättningen av din trädgård och tar fram en design som passar dina önskemål och trädgårdens förutsättningar. Du får hjälp med:

- Skisser och planering
- Förslag på växter
- Skötselråd och information

I vår trädgårdsplanering väljer du själv ambitionsnivån och vi ger er en offert utifrån era önskemål och hur mycket ni vill få hjälp med. Med smart planering och rätt växt val kan det bli så lättskött som du själv önskar och det ger dig tid över till annat. Dessutom blir trädgården så frodig och fantastisk som möjligt. Med rätt förutsättningar för växterna från början ger du dig själv en god hjälp på traven att lyckas med din trädgård och med hjälp av vår trädgårdsdesigner kan du dessutom får den perfekta sammansättningen av växter och kreativ placering.

Få personlig service​ för din trädgård

Vi börjar alltid med ett första möte hemma i er trädgård, där vi går igenom era behov och önskemål.

Efteråt får ni själva fundera och välja vilken typ av ritningstjänst ni känner att ni har behov av. När ni sedan beslutat vilken typ av ritning ni vill ha så tar vi fram ett idékollage och en enkel idéskiss som ni får ta del av innan vi fortsätter arbetet med den slutgiltiga ritningen.

Ett första möte kostar 995:- inkl moms, bokar ni sedan någon av våra tjänster bjuder vi på den kostnaden genom att vi gör ett avdrag på er totalkostnad.

Det vi kan erbjuda er är i första stadiet är ett idékollage eller en idéskiss, önskar ni sedan gå vidare i processen skapar vi en enklare trädgårdsritning med olika funktioner, växt och materialförslag. Ni har även möjlighet att få en växtlista.

Fördjupar vi oss ytterligare i eran trädgård och ni önskar gå ännu längre skapar vi en mer detaljerad och mer ingående trädgårdsritning, en detaljerad planteringsplan, en utförlig och detaljerad växtlista och lista på olika materialförslag. Allt för att få det bästa resultatet i just din trädgård! Önskar ni hjälp med en skötselplan ingår även det om ni väljer att fördjupa er i processen.

Norells – 6
Norells – 13

Våra kunder

Vi arbetar mot både privatpersoner som företag och föreningar. Vi gör både mindre och större objekt så tveka inte att kontakta oss med dina önskemål för trädgårdsdesign.

MER FÖR DIN TRÄDGÅRD