Vår trädgårdsbutik i Hökåsen – produkter för din trädgård

VÅR BUTIK I HÖKÅSEN

Thomas Norell - Vår 2017 slutME 044

Stort utbud

Norells Trädgårdscenters trädgårdsbutik i Hökåsen, Västerås uppdateras dagligen med produkter för din trädgård. Vi har ett brett utbud av trädgårdsinredning, krukor, bevattningssystem från Hozelock & Gardena, och allt du behöver för att få dina växter, blommor & gräsmatta att gro.

Kom på besök

Ett besök till Norells Trädgårdscenter ska vara en trevlig och gemytlig utflykt för hela familjen, i vår butik finner ni spännande fåglar och fågelburar samt olika sorters fiskar i dammarna.

Kostnadsfri konsultation

Självklart har vi ett stort utbud utav trädgårdsverktyg så som krattor, spadar & beskärningsverktyg. Kika in till vänster för ett axplock om vad vi erbjuder, är det någonting specifikt du letar efter som du inte hittar här är du välkommen att ringa, maila eller komma förbi så hjälper vår trevliga personal er. Vi är redo att förverkliga er trädgårdsdröm idag.

Norells-gödsel-växtnäring

VÄXTNÄRING & GÖDSEL

Norells-damm-fisk

DAMM & FISK

Norells-fröer-lök

FRÖER & LÖK

SNITTBLOMMOR

sommarblommor

SOMMARBLOMMOR

Norells-egen-odlade-grönsaker

GRÖNSAKSPLANTOR

Norells-redskap-tillbehör

REDSKAP & TILLBEHÖR

Allt för din trädgård

Idag är Norells Hökåsen Västerås största handelsträdgård/plantskola och i Hökåsen hittar du vårt fullskaliga sortiment av växter till er trädgård med allt från Prydnadsträd till Perenner. Framförallt hittar du vårat stora utbud av egenodlade sommarblommor och grönsaksplantor.

Såklart har vi fullskaligt sortiment av jord och grus på plats också, både på påse och även utlastning på släp i vår drive-through. Inne i butiken hittar du redskap, växtnäring och gödsel, krukor och tillbehör.

Stort sortiment av produkter

Även hos oss i Hökåsen kan du beställa gräsmatta på rulle under vår/försommar samt höst och den levereras alltid nyskördad från odlarna. Uppehåll görs oftast under sommarmånaderna då det är för varmt och torrt.

Önskar du anlägga gräsmatta från grunden har vi även i Hökåsen ett brett sortiment av olika gräsfrö från Skåne Frö.

norells-hökåsen-träd
Bröllop

Brett utbud för hem och trädgård

Något som gör butiken i Hökåsen till den perfekta butiken för hem och trädgård är just innedelen där vi utöver allt det som nämnts ovan också erbjuder ett spännande och stort utbud av krukväxter och inredningsdetaljer. Här finns allt för alla smaker och allt från små presentartiklar till just det du söker till ditt hem. Vi har Västmanlands största snittblomskyl och erbjuder ett stort urval av buketter och arrangemang som våra florister skapar från grunden dagligen och även lösa snittblommor. Vi erbjuder även begravningsbinderier där vi också samarbetar med några av Västerås största begravningsbyråer.

Blommor för speciella tillfällen

Vi skapar även brudbuketter och alla dekorationer som du kan tänka dig till just bröllop.

Vi försöker alltid se till era önskemål och behov. Fråga oss gärna om det är något ni mot förmodan kan tänkas sakna så gör vi vad vi kan för att ta hem det till er.

Vad vi mer kan erbjuda på båda butiken i Hökåsen och Hacksta är beställning av björkved som vi klyver och paketerar själva för att sedan leverera ut till er alternativt att ni hämtar i våra butiker.