Vi hjälper dig designa din trädgård

TRÄDGÅRDSDESIGN

Norells – 20

Dags för förändring i trädgården?

På Norells Hökåsen kan vi erbjuda trädgårdsdesign i både stora och små format. Oavsett om du vill piffa upp en befintlig rabatt, förändra din framsida eller göra en plan för hela trädgården kan vi hjälpa dig med det.

Vår trädgårdsdesigner Jenny har gestaltat trädgårdar och rabatter i Västerås med omnejd i många år. Hon är utbildad trädgårdsmästare med fokus på design. Många år i branschen har gett ett stort och omfattande växtbibliotek att välja ur, och målet är att skapa en trädgård som har kvalitéer året runt. Hon har tidigare jobbat med skötsel av både privata och offentliga trädgårdar, och kunskapen därifrån används i designprocessen för att skapa en lättskött och långsiktigt hållbar trädgård.

Det första steget är att du och Jenny träffas, antingen i butiken eller hemma hos dig. Därefter kommer ni överrens om nästa steg i processen och vad det kommer att kosta. Du väljer helt själv vilken detaljnivå du vill ha på ritningen. Du kan få en detaljerad plan över hela trädgården med tillhörande illustrationer eller en enkel lista på de växter ni pratat om, och allt däremellan.

Du kan också boka Jenny för att ta reda på vilka växter du har i din trädgård och hur man sköter just dem, eller att lägga en skötselplan för din befintliga trädgård, identifiera problem och mycket annat du vill ha hjälp med.

Ring eller maila gärna Jenny om du vill veta mer!
070 467 65 05
jennyhelsing.ntc@gmail.com

MER FÖR DIN TRÄDGÅRD