Hos våra trädgårdsbutiker i Hacksta och Hökåsen hittar du allt för din trädgård

TRÄDGÅRD

aliaksandra-tsernetskaja-1HPmDiU7v80-unsplash (1)

Allt för din trädgård

Här på Norells vill vi kunna erbjuda allt du drömt om för din trädgård – det vi inte har hemma kan vi beställa. Vi har ett stort nätverk, både i Sverige och på kontinenten, och får leveranser varannan vecka.
Vi har noga utvalda bärbuskar, fruktträd, prydnadsbuskar, prydnadsträd, barrväxter, rhododendron, klängväxter och perenner i vårt sortiment. Vi strävar efter att ha växter som passar Västerås med omnejd, vilket innebär växter som klarar Zon 2 och uppåt.

Vi premierar det svenska E-plantsystemet. E-planta står för Elitplanta, och den certifieringen får bara de växter som anses extra odlingsvärda i Sverige. De är friska, har fina egenskaper som blomning, höstfärg, bark med mera, och är provodlade i hela Sverige för att säkerställa härdigheten. Här kan du läsa mer om E-plantor.

Vi har också många växter, i synnerhet fruktträd, som är märkta Grönt kulturarv. Under Grönt kulturarv hittar du frukt, bär, perenner, rosor och mer, som har odlats i Sverige innan 1960. Alla växter har en väl dokumenterad historia, och syftet med märkningen är att bevara ett stycke svensk kulturhistoria. Här kan du läsa mer om Grönt Kulturarv.

Vi trädgårdsmästare på Norells har alla utbildning och lång erfarenhet från branschen. Vi har olika bakgrunder och specialintressen, och tillsammans gör vi allt för att du ska få svar på just dina frågor!

Slider2

MER FÖR DIN TRÄDGÅRD