Vår trädgårdsbutik i Hacksta

VÅR BUTIK I HACKSTA

Skärmavbild 2021-04-23 kl. 15.00 1(2)

Stort utbud av sten

Butiken Norells Hacksta har det största sortimentet av marksten, murar och plattor av våra två butiker – Stenspecialisten i Västerås. Här finns gedigen erfarenhet och kunskap som vi gärna delar med oss av till er. Hit kommer privatpersoner såväl som företag och får den hjälp dom behöver.

Kom på besök

Kom in till vår anläggning och se vårt stora sortiment av Benders marksten, många av stenarna är lagda i mönsterkombinationer som du kan se färdigt på plats. Det ger dig en bra bild över vilka olika möjligheter som finns. Boka en tid för att träffa vår professionella personal där ni i lugn och ro kan diskutera utformningen av din trädgård och få idéer, tips och råd för vad som passar just dina önskemål.

Förnya din trädgård

En damm, porlande rinnande vatten eller damm med vatten likt en spegel ger olika intryck i din trädgård. Det skapar ett extra liv och ger en känsla av lugn. Vi har allt du behöver till just ditt dammbygge och hos oss får du råd och tips hur en damm ska anläggas och skötas. Vi har även flertal dammar i vår anläggning just för att du skall kunna skapa dig en bild över hur det kan tänkas se ut.

Stort sortiment av produkter

I butiken på Hacksta hittar du även bevattningsredskap från Gardena och vi erbjuder ett stort sortiment av deras produkter och är det något du saknar så tveka inte att fråga! Dessutom har vi olika robotgräsklippare från Gardena som vi rekommenderar och som du kan se live på plats hos oss.

Norells – 10
norellsträdgårscenter-hacksta

Få en fin gräsmatta

Vad är en trädgård utan gräsmatta? Hos oss kan du beställa gräsmatta på rulle under vår/försommar samt höst och den levereras alltid nyskördad från odlarna. Uppehåll görs oftast under sommarmånaderna då det är för varmt och torrt. Önskar man anlägga gräsmatta från grunden har vi ett stort sortiment av olika gräsfrö från Skåne Frö.

För din trädgråd

Självklart har vi fullskaligt sortiment av jord- och grussorter, både i påse och via utlastning på släp i vår drive thur. Osäker på vad du behöver till just ditt projekt, fråga oss – vi hjälper dig.

I butiken Norells Hacksta finns också ett utvalt sortiment av växter inom trädgård samt våra egenodlade sommarblommor och grönsaksplantor.