Öppet:

HACKSTA:
Vardag

Lördag
HÖKÅSEN:
Vardag
Lördag, söndag, helg

09–18
10–15

09–18
10–15
  • Norells Trädgårdscenter
  • Norells Trädgårdscenter
  • Norells Trädgårdscenter
Norells Trädgårdscenter
1928 började Johan Axel Norell min farfars far som trädgårdsmästare på Fullerö Fideikommiss. 1940 startade han Handelsträdgården på Ekebo som nu har gått i generationer i släkten Norell. Thomas, som tagit över Ekebo och i dag driver Norells Trädgårdscenter är 4:e generation. Namnet Norell har förknippats med blommor och växter i över 80 år för Västeråsare.  

Växtsortimentet hos oss på Norells Trädgårdscenter odlar vi dels själva, men vi kompletterar också med växter odlade från lokala leverantörer. I övrigt tar vi in växter som är svensk odlade i möjligaste mån.

Kom in till vår anläggning och se vårt stora sortiment av Benders marksten. Många av stenarna är lagda i mönsterkombinationer som du kan se färdigt på plats. Det ger dig en bra bild över vilka olika möjligheter som finns. Boka en tid för att träffa vår professionella personal där ni i lugn och ro kan diskutera utformningen av din trädgård och få idéer, tips och råd för vad som passar just din trädgård.  

Förnya din trädgård med en damm, hos oss får du råd och tips hur en damm ska anläggas och skötas. Lämpliga fiskar som finns i vackra färger kan du välja på som passar in i din damm.

Hos oss kan du även bekvämt hämta grus, jord och sand till bra priser direkt med din släpkärra.    

Gör det bekvämt för dig när du ska anlägga din gräsmatta, köp den färdig på rulle. Efter tre veckor kan du använda den för dina aktiviteter. Leverans varje vecka efter beställning.  

Ta med din familj in i vår trivsamma anläggning med det stora sortimentet "allt för trädgården", där även barnen kan ha roligt med att titta på fiskarna i våra dammar.

Välkommen till Norells Trädgårdscenter – En upplevelse för hela familjen.

/Thomas Norell